Yleisönosaston käyttäjätunnus

Rekisteröityminen Kirjautuminen Uloskirjautuminen Tietojen muuttaminen Ongelmat

Yleisönosaston käyttäjätunnuksella voi kirjoittaa keskustelupalstalle, lähettää sähköpostia toiselle rekisteröityneelle käyttäjälle, ilmoittaa Minne menossa -sivulla, tanssikaverisivulla ja kirpputorilla.

Käyttäjätunnuksella ei voi syöttää palvelimeen tanssipaikkojen eikä esiintyjien ohjelmatietoja. Siihen tarvitaan päivitystunnus.

Rekisteröityminen

Voit rekisteröidä tunnukselle sekä oikean nimesi että nimimerkin. Vaikka suurin osa viesteistä kirjoitetaan nimimerkillä, osa palveluista toimii vain, jos oikea nimi on tiedossa, joten molemmat kannattaa rekisteröidä. Nimimerkkiä ei voi muuttaa rekisteröitymisen jälkeen.

Kirjautuminen Useimpia viestejä voi lukea ilman käyttäjätunnuata (poikkeuksena mm. käyttäjäprofiilit).Viestien kirjoittaminen vaatii kirjautumisen. Yleensä palvelin kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa, kun menet kirjautumista vaativaan palveluun, joten ei ole vättämätöntä kirjautua etukäteen. Huomaa, että voit kirjautua joko oikealla nimelläsi tai nimimerkillä. Jos kirjaudut nimellä, se tulee myös ilmoituksiin ja viesteihin, joita lähetät. Jos kirjaudut nimimerkillä, oikea nimesi ei näy ilmoituksissa.

Uloskirjautuminen Jos kone on jaettu muiden käyttäjien kanssa, istunto tulee lopettaa uloskirjautumisella. Uloskirjautumisesta ei ole haittaa, vaikka koneella ei olisikaan muita käyttäjiä. Istunto katkeaa itsestään, jos kirjoitusoikeuksia ei käytetä tuntiin.

Salasanan vaihto Kadonneen tai vääriin käsiin joutuneen salasanan tilalle voi tilata uuden. Salasana lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka käyttäjä on ilmoittanut palvelimelle.