Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Pippa10 22.4.2019 Tanssikaveri hakusessa

Hei!
Olen Keski-Suomesta, 52-vuotias nainen. Tanssitaito vähän ruosteessa, mutta hal-
litsen perustanssit, mutta en humppaa.
Toivon sinun olevan autollinen ja Keski-Suomesta. Olisi kiva lähteä kiertämään tanssipaikkoja. Lisätietoja sähköpostilla.
pirjom@luukku.com


Love Story 17.4.2019 57 v 188 cm 75kg mies etsii hyväkuntoista paria lavatansseihin ja harjoitteluun

Hei!

Etsin siis paria lavatansseihin ja harjoitteluun Etelä-Suomesta. Olisi mukavaa jos olisit sopivan pitkä, notkea ja hyväkuntoinen, sillä tanssista menee helposti parhain maku jos ei saa tanssia siten kuin musiikki vie ja jonka tuntee itsestä saavan irti. Esimerkiksi tangossa pitkä ja ulottuva mies vaatisi pitkän parin, pienien hiirimäisin askelin tangosta lähtee kaikki maku.

Olisi kiva kokeilla ja etsiä omia rajojaan, mutta ei ehkä siten että kilpailuun sentään ryhtyisi. Siis ihan omaksi ja parin iloksi.

Olen tanssinut hyvin aktiivisesti 6 vuotta ja osaan suurimman osan tanssilajeista, mutta se on lisäksi sanottava, että joistakin tanssilajeista olen vähän feidannut koska freestyle tuntuu toimivan usein paremmin soitettavaan musiikkiin. Ja on minulla omat tanssiongelmat myös, ja toivon, että harjoittelemalla sinun kanssa saan ne pois.

Heitä meiliä niin puhutaan ja tanssitaan kokeeksi,
carabasin.markiisi@gmail.com


Korkkaritkattoon 17.3.2019 64v nainen, Autoton Lahtelainen etsii tanssikaveria

Osaan perustanssit hyvinkin ja oppimishalua riittää muuhunkin.


Sinkku73 9.2.2019 Etsin Tanssiparia !

44,v herrasmies täältä hämeenläänistä en polta enkä käytä alkoholia useinkaan. Etsin naista tanssi parketille ja kesäisille lavoille sekä ravintolaan pariksi. Osaan perus setin, disko askeleita kesäisin kierrän lavoja ympäriinsä kahden sekin olisi kivempaa.

Email:teemupj971@gmail.com Gsm:0401816471


Rinnjen 17.8.2018 Aloittelijalle tanssikaveri!

Moikka! Oon 24v tyttö Helsingistä ja olisin kauhean kiinnostunut tanssimisesta, muutamia peruskursseja olen käynytkin, muutoin ei harrastetaustaa! Nopea olen oppimaan ja oisi ihana löytää joku jonka kanssa käydä treenaamassa tunneilla tai itsenäisesti! Tosiaan vaikka varsinaisesti en tanssia ole harrastanut,niin oon aina rakastanut tanssimista ja rytmitajua löytyy, sekä pääsen nopeasti jyvälle, joten vaikka olisit jo hiukan kokeneempi niin lähde edes kerran kokeilemaan mun kanssa! Pituutta 161cm. Sähköposti on rinnjen@gmail.com